גיוזה פיטריות
מטוגנת בשומן אווז במילוי פיטריות שיטאקי ומוגש על תמצית סויה וגינגר וניגעה של שמן צילי
סשימי סלמון
פרוסה דקה דקה של סלמון על עלה כובע הנזיר ופוריקקה וואסאבי
מיסו בהיר בהדרים
מיסו בהיר מבושל שעות עם ירקות שורש ומוגש עם נבטים סינים ופיטריות שימגי
בר ים בקארי ירוק | 72
בר ים מבושל בקארי ירוק עשיר בעשבי תיבול ויוזו עם קינואה אדומה עלי חמציץ חתוכים דק ובצל שאלוט קריספי
טרטר שייטל | 69
פרוס על הסכין עם קימצי קולורבי שומן אווז עירית זעתר טרי פירורי אורז קריספים ונורי מלוח
סלמון והדרים | 69
שיפוד סלמון טרי צרוב קלות עטוף בסויה ואבקת פלפלים חריפים שרופים רוטב תפוז סיני ושמן שחור
לשון בקר מעושנת | 71
צרובה קלות בתנור עץ ומוגשת על קרם יוגורט עלי תרד עטופים בויניגרט יוזו כמהין ואבקת שמן זית
לחם מדורה | 32
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך
וואנטון פרגית | 79
בציר גרונות הודו של שבוע ימים עם קוביות קולורבי לפת גינגר וצילי תאילנדי
אודון יפני ובשר לחי עגל | 119
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה
שוק אווז | 125
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים
פילה לברק | 129
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה
טומהוק הולנשטיין | 69 ל-100 גרם
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי
שייטל | 55 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה
דנבר קאט | 59 ל-100 גרם
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה
ראמן מוח עגל | 125
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה
דאל מקני | 23
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק
פירה תפוח אדמה ופורציני | 29
תפוח אדמה ראטה מבושל עם הקליפה עם חלב קוקוס חמאת אפונה ופיטריות פורציני
סלט מקומי | 23
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו
תפריט קינוחי השף שלנו משתנה מידי יום
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!
כשר רבנות פ"ת
ירק גוש קטיף
רוב.הבקר לפי שיטת חלק בית יוסף
בישול יהודי.