תפריט המהווה דוגמא לקונספט של תפריט המסעדה
פתיחים לארוחת טעימות
קרפצ'יו שזיף
פרוסות דקות של שזיף כבוש קלות וקוביות קטנות של ירקות שורש עם קוויאר ציר ירקות ופרמזן טבעוני
טאטאקי אבטיח
אבטיח כבוש קלות ומעושן בעצי חרוב על דאשי קליפות אבטיח וציפס בצלים
מיסו סלמון
קוביות של סלמון טרי, נבטים סינים, ג'ינג'ר, כוסברה, מנטה במיסו תפוזים
ראשונות
בר ים בקארי ירוק // 72 ₪
בר ים מבושל בקארי ירוק עשיר בעשבי תיבול ויוזו עם קינואה אדומה עלי חמציץ
חתוכים דק ובצל שאלוט קריספי
קרפלך שוק טלה // 76 ₪
כיסונים במילוי שוק טלה ומוגשים במיסו פיטריות, ארבע סוגי פטריו, פרוסות של פטריות יער
ושינוקי גזר כבוש וקרם פורציני
ירוקלה // 61 ₪
תערובת עלים של משק ירוקלה עם קרפציו שומר פלחי שזיף פיסטוק בעישון קר
וויניגרט שזיף וסאקה
לשון בקר מעושנת // 71 ₪
שרופה בתנור פחמים על שיפוד עץ קארי רוטב יוגורט ושמן בזיל
עלי שומר וקרפצ'יו שומר ובצל סגול קרם פרש מיסו
טרטר שייטל // 69 ₪
חתוך דק דק ומוגש חיי עם קיופי (מיונז יפני) עלי חזרת קורנישונים צלפים,
קוביות קימצי קולורבי וקרם קולורבי מעושן לצד אצות קריספיות
סשימי סלמון // 72 ₪
צרוב קלות וחתוך בינוני על יוגורט טבעוני שמן בזיל ושמן צילי מעושן פיננגר
ליים וסויה שקופה
לחם מדורה // 32 ₪
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך
ראמן לברק מעושן // 79 ₪
על בסיס מיסו כהה סאקה וציר ירקות נודלס עבה
תירס שרוף מעושן בצל ירוק שמן צילי שינוקי
טרטר טונה סאוקה ודובדבנים // 76 ₪
טונה מזן סאוקה חתוכה לקוביות ותיבול עדין של סומסום צילי כוסברה ותמצית
דובדבנים רוטב תאנה
עיקריות
אונטריב // 119 ₪
אונטריב בבישול ארוך מעושן קלות ופורק לתוך ציר בקר עם נגיעה של שמן צילי מעושן
מלפפן כבוש בשמיר ובצלים כבושים בוואקום לאליק רוטב ברבקיו וויסקי
תבשיל לחי עגל בסגנון הוקאידו // 98 ₪
מבושל לילה שלם עם מבחר ירקות שורש וסאקה עם טורטליני פיטריות יער
ספרייבס בקר בעישון עצי חרוב // 125 ₪
בבישול ארוך ועטוף ברוטב דמי קימצי עשיר
מונח על קרם דלעת יפנית בוקצוי שרוף קלות וקימצי של נבטים סינים
פילה לברק הוקאידו // 150 ₪
פילה לברק צרוב על העור ומעושן קלות מוגש במיסו כהה איטריות אורז רחבות
פיטריות ותרד עם קרם צילי מותסס
שבו שבו חזה אווז או בקר // 138 ₪
פרוסות דקות של חזה אווז או בקר (לבחירה) מבושל סו-וויד לצד ציר עדין של ירקות שורש ועשבי תיבול מקומיים
טומהוק ישראלי // 59 ₪ ל 100 גרם
בישון יבש של 42 יום
צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריבה אישית
שייטל // 51 ₪ ל 100 גרם
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה
פילה מרלן // 59 ₪ ל 100 גרם
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה
פלאט אירון // 69 ₪ ל 100 גרם
נתח בעל טעמי בשר חזקים לצריבה על אבן לבה חמה
לשון בקר מעושנת // 129 ₪
צרובה בשומן עגל ומוגשת על פולנטה תירס טרי עם גרגרי תירס שרופים ורוטב
דמי עגל מעושן
תוספות
דאל מקני // 23 ₪
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק
פירה תפוח אדמה וקארי צהוב // 29 ₪
תפוח אדמה ראטה מבושל עם הקליפה עם חלב קוקוס חמאת אפונה ופיטריות פורציני
סלט מקומי // 23 ₪
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו
קינוחים
קרם ברולה // 52 ₪
קרם ברולה קלאסי על בסיס חלב קוקוס
טארט לימון // 67 ₪
תחתית של קרסט פיסטוק, קרם לימון, מרנג איטלקי ורוטב פטל
עוגת נמסיס // 63 ₪
עוגת שוקולד רכה עם קרם פיסטוק, "מסקרפונה" ושברי שוקולד מעל