ארוחת טעימות זוגית

התפריט הינו לדוגמא בלבד ומשתנה על בסיס יומי

מידי יום שף המסעדה מכין ארוחת טעימות של כ-10 מנות לסועד שהשף בוחר במיוחד לסועדי הארוחה של אותו יום.
התכוננו למסע קולינרי מגוון בעולמו של השף היצירתי שלנו, שיפתיע אתכם בחוויה קולינרית שעורכת כשלוש שעות.

המחיר ₪350 לסועד כולל סודה ומים מינרלים (לא כולל אלכוהול)

ישיבה בשולחנות פרטיים *מותנה בהזמנת כל הסועדים בשולחן*

ניתן לבצע הזמנות מראש בלבד עד השעה 14:00 של אותו היום במספר הוואצאפ  058-7254406

 

גיוזה פיטריות
מטוגנת בשומן אווז במילוי פיטריות שיטאקי ומוגש על תמצית סויה וגינגר וניגעה של שמן צילי

סשימי סלמון
פרוסה דקה דקה של סלמון על עלה כובע הנזיר ופוריקקה וואסאבי

מיסו בהיר בהדרים
מיסו בהיר מבושל שעות עם ירקות שורש ומוגש עם נבטים סינים ופיטריות שימגי

בר ים בקארי ירוק
בר ים מבושל בקארי ירוק עשיר בעשבי תיבול ויוזו עם קינואה אדומה עלי חמציץ חתוכים דק ובצל שאלוט קריספי

טרטר שייטל
פרוס על הסכין עם קימצי קולורבי שומן אווז עירית זעתר טרי פירורי אורז קריספים ונורי מלוח

סלמון והדרים
שיפוד סלמון טרי צרוב קלות עטוף בסויה ואבקת פלפלים חריפים שרופים רוטב תפוז סיני ושמן שחור

לשון בקר מעושנת
צרובה קלות בתנור עץ ומוגשת על קרם יוגורט עלי תרד עטופים בויניגרט יוזו כמהין ואבקת שמן זית

לחם מדורה
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך

וואנטון פרגית
בציר גרונות הודו של שבוע ימים עם קוביות קולורבי לפת גינגר וצילי תאילנדי

אודון יפני ובשר לחי עגל
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה 

שוק אווז
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

פילה לברק
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה 

טומהוק הולנשטיין
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי

שייטל
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

דנבר קאט
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה

ראמן מוח עגל
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה

אודון יפני ובשר לחי עגל
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה 

שוק אווז
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

פילה לברק
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה 

טומהוק הולנשטיין
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי

שייטל
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

דנבר קאט
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה

ראמן מוח עגל
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה

דאל מקני
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק

פירה תפוח אדמה ופורציני
תפוח אדמה ראטה מבושל עם הקליפה עם חלב קוקוס חמאת אפונה ופיטריות פורציני

סלט מקומי
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו

אודון יפני ובשר לחי עגל
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה 

שוק אווז
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

פילה לברק
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה 

טומהוק הולנשטיין
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי

שייטל
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

דנבר קאט
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה

ראמן מוח עגל
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה

אמוז-בוש לארוחת טעימות

גיוזה פיטריות
מטוגנת בשומן אווז במילוי פיטריות שיטאקי ומוגש על תמצית סויה וגינגר וניגעה של שמן צילי

סשימי סלמון
פרוסה דקה דקה של סלמון על עלה כובע הנזיר ופוריקקה וואסאבי

מיסו בהיר בהדרים
מיסו בהיר מבושל שעות עם ירקות שורש ומוגש עם נבטים סינים ופיטריות שימגי

ראשונות

בר ים בקארי ירוק
בר ים מבושל בקארי ירוק עשיר בעשבי תיבול ויוזו עם קינואה אדומה עלי חמציץ חתוכים דק ובצל שאלוט קריספי

טרטר שייטל
פרוס על הסכין עם קימצי קולורבי שומן אווז עירית זעתר טרי פירורי אורז קריספים ונורי מלוח

סלמון והדרים
שיפוד סלמון טרי צרוב קלות עטוף בסויה ואבקת פלפלים חריפים שרופים רוטב תפוז סיני ושמן שחור

לשון בקר מעושנת
צרובה קלות בתנור עץ ומוגשת על קרם יוגורט עלי תרד עטופים בויניגרט יוזו כמהין ואבקת שמן זית

לחם מדורה
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך

וואנטון פרגית
בציר גרונות הודו של שבוע ימים עם קוביות קולורבי לפת גינגר וצילי תאילנדי

עיקריות

אודון יפני ובשר לחי עגל
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה 

שוק אווז
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

פילה לברק
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה 

טומהוק הולנשטיין
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי

שייטל
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

דנבר קאט
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה

ראמן מוח עגל
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה

תוספות

דאל מקני
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק

פירה תפוח אדמה ופורציני
תפוח אדמה ראטה מבושל עם הקליפה עם חלב קוקוס חמאת אפונה ופיטריות פורציני

סלט מקומי
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו

קינוחים

תפריט קינוחי השף שלנו משתנה מידי יום

כשר רבנות פ"ת
ירק גוש קטיף
רוב.הבקר לפי שיטת חלק בית יוסף
בישול יהודי.