תפריט ערב

תפריט המהווה דוגמא לקונספט של תפריט המסעדה

ראשונות

רוסטביף במיסו בסגנון הוקאידו / / 65
פרוסות דקות של סינטה מפרת הולנשטיין צלויות קלות ועטופות בחרדל יפני, לצד מרק מיסו כהה , עשבי תיבול, בצלי שאלוט, צ'ילי תאלינדי וקוביות לפת

קרפצ'יו פילה בקר וקולרבי שרוף // 69
פרוסות דקות של בשר פילה חי וקולרבי שרוף בתנור עץ, בתיבול שמן תפוחי אדמה ומלח גס, חרדל מוחמץ מותסס, רוטב לימון כבוש, ספרות בלסמי וגרידת "פרמזן" ביתי

טאבולה מנגולד וירוקים // 58
עלי מנגולד ועשבי תיבול מקומיים פרוסים דק, פריקי בציר ירקות, שמן זית ולימון, "יוגורט" קאסיס ואבקת שמן זית

סלמון בסגנון הוקאידו יפן // 62
טרטר סלמון טרי עם שאלוט, ג'ינג'ר, מיונז יפני ועשבי תיבול על אורז עגול, תמצית סויה ורוטב דאשי 

טרטר טונה אדומה // 79
מנטה טר'יה, זעתר, ג'ינג'ר, בצלי שאלוט וצ'ילי על עלה סישו יפני

זארו סובה // 69
איטריות סובה קרות מוגשות לצד רוטב פונזו, בצל ירוק, אצות נורי, ביצה 62 מעלות, וואסבי טרי ודיקון כבוש 

לחם מדורה // 29
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך

טרטר פילה בקר ואווז מעושן // 58
טרטר שייטל וקוביות חזה אווז מעושן על בליני עבודת יד, צ'יפוטלה ביתית וקוויאר ירקות

 

עיקריות

רול אונטריב ויטנאמי // 119
אונטריב בבישול ארוך מעושן קלות ומפורק לתוך רוטב ברביקיו תפוחים, מלפפון כבוש בשמיר, גזרים צבעונים דקים, כוסברה, לאליק יוגורט טבעוני ובוטנים מעושנים על דף אורז פתוח

תבשיל לחי עגל וירקות שורש וטורטליני // 98
מבושל לילה שלם עם מבחר ירקות שורש, יין קברנה וטורטליני

ספרייבס טלה בעישון עצי חרוב // 119
בבישול ארוך ועטוף בדמי גלאס. צזיקי פיקנטי, עשבי תיבול מקומיים, קונפי שום, נבטים סינים, טורטייה ושום שחור ביתי

דניס שלם בסגנון הודי // 129
דניס שלם במילוי עשבי תיבול וכפיר ליים טרי, מבושל בתנור אבן ומוגש על קארי אדום עשיר פיקנטי על בסיס ירקות שורש

טומהוק ישראלי בישון יבש של 42 יום // 56 ש"ח ל 100 גרם
צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריבה אישית 

שייטל // 46 ש"ח ל 100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

דנבר קאט // 49 ש"ח ל 100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

פילה מרלן // 46 ש"ח ל 100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

"פו" וויטנאמי // 98
ציר בקר בבישול ארוך של שלושה ימים  עם אטריות אורז, בצל סגול, תירס, פרוסות סינטה ועשבי תיבול

ראמן "טומקוצוה" // 98
ציר עשיר של ירקות שורש ופטריות שיטקי עם טארי שמן סומסום וצילי מותסס, מבחר פטריות צרובות, טופו מעושן, בצל ירוק ובוקצ'וי

 

תוספות

דאל מקאני // 23
תבשיל הודי של עדשים שחורים, חלב קוקוס, ג'ינג'ר וצ'ילי תאילנדי בבישול ארוך 

תפוח אדמה מעושן // 29
תפוח אדמה בעישון עדין של עצי חרוב, קרם שום, דמי גלאס בקר, צ'יפס, בצל שאלוט, עירית ובצל ירוק

התפריטים הנ"ל מהווים דוגמא לסוג המנות המוצעות במסעדה.
המנות משתנות בהתאם לעונה וחומרי הגלם