תפריט ערב

התפריט הינו לדוגמא בלבד ומשתנה על בסיס יומי

בהזמנת ארוחת טעימות השף יפנק אותכם בשלושה מנות ביס מיוחדות לאותו היום

אמוז-בוש (לארוחת טעימות)

גיוזה פיטריות
מטוגנת בשומן אווז במילוי פיטריות שיטאקי ומוגש על תמצית סויה וגינגר וניגעה של שמן צילי

סשימי סלמון
פרוסה דקה דקה של סלמון על עלה כובע הנזיר ופוריקקה וואסאבי

מיסו בהיר בהדרים
מיסו בהיר מבושל שעות עם ירקות שורש ומוגש עם נבטים סינים ופיטריות שימגי

ראשונות

שומר של ירוקלה | 58
ביבי שומר מגידול של ירוקלה מבושל בסאקה ליים שמן זית וגינגר במשך לילה שלם על קרם סומק יוזו

קובנייה יפני-ישראלי | 72
בשר שייטל מיושן בעישון קר עשבי תיבול מקומיים קינואה אדומה בצל סגול בשר בשר עגבניה קרקר כוסמין קרם הדרים 

לשון מעושנת | 79
לשון בקר מבושלת בציר עצמות לילה שלם ומעושנת בעצי חרוב על קרם יוגורט תערובת עלים מירושלים וניגרט כמהין ואבקת שמן זית 

סיגר טלה (אפשרות לטבעוני) | 62
סיגר טלה ביתי לצד לאליק יוגורט טבעוני פונזו וצימיצורי סלרי 

סשימי סלמון | 72
פרוסות של סלמון צרוב קלות בפחם ועטוף בסויה מיושנת ארבע שנים על גספציו פטייה ושזיף יפני ואפרסק קפוא מגורד 

קרפציו פילה בקר | 67
על בסיס שומן אווז ומוח עצם ומוגש עם פרמזן טבעוני מאפונה זרעי חרדל כבושים קרם שורשים מעושן


טורטליני שוק טלה (אפשרות לטבעוני) | 72
כיסונים במילוי שוק טלה מונחים על קרם דלעת יפנית וציר הודו מצומצם

גיוזה פיטריות | 64
ארבעה סוגי פיטריות עטופים בבצק שחור על רוטב פונזו וקרם פלפלים חריפים

סלט המקדש | 64
לאליק אנדיב סלנובה ויניגרט שמפנייה צנונית שקדים פרי העונה סומק קרם לחם שרוף 

 

 

עיקריות

לחי עגל | 119
בשר לחי עגל מבושל ללילה בציר בקר מוגש לצד אודון ברוטב גוצוגאנג ופיקו דה גאיו חריף (אפשרות למנה טבעונית) 

שוק אווז |125
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

לברק שלם | 158
לברק שלם טרי ממילוי עשבי תיבול מבושל בתנור של 600 מעלות ומוגש על מבחר ירקות שרופים ורוטב ציר דגים עדין 

אסאדו מפורק | 139
לצד צנונית כבושה בחומץ תפוחים ומלפפון כבוש בסגנון יהודי  בצק גיוזה מטוגן לאליק פונזו וצימיצורי 

סינטה | 59 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

שיפוד נתח קצבים (0.2) | 149
נתח עם טעמים חזקים של חלקי פנים צרוב מבחוץ וחיי מבפנים מוגש על קרם דלעת ורוטב אקס או

חזה אווז סו-בייד | 165
מבושל 12 שעות בטמפרטורה נמוכה וצרוב על העור לצד סלט קייל קרם אגוזי לוז מקורמלים ובלסמי מצומצם

שייטל | 62 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

פילה מרלן | 58 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

טומהוק הולשטיין בישון 30 יום | 79 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן חמה 

טורטליני תפוח אדמה | 87
בציר פיטריות עשיר עם קוביות של תפוח אדמה מעושן אפונה טריה וקרם שורשים 

תוספות

דאל מקני | 23
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק 

פאפאס | 29
תפוח אדמה מעושן קלות ועטוף בעשבי תיבול שרוף בתנור לבנים

סלט מקומי | 23
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו

קינוחים

תפריט קינוחי השף שלנו משתנה מידי יום

אמוז-בוש לארוחת טעימות

גיוזה פיטריות
מטוגנת בשומן אווז במילוי פיטריות שיטאקי ומוגש על תמצית סויה וגינגר וניגעה של שמן צילי

סשימי סלמון
פרוסה דקה דקה של סלמון על עלה כובע הנזיר ופוריקקה וואסאבי

מיסו בהיר בהדרים
מיסו בהיר מבושל שעות עם ירקות שורש ומוגש עם נבטים סינים ופיטריות שימגי

ראשונות

בר ים בקארי ירוק | 72
בר ים מבושל בקארי ירוק עשיר בעשבי תיבול ויוזו עם קינואה אדומה עלי חמציץ חתוכים דק ובצל שאלוט קריספי

טרטר שייטל  | 69
פרוס על הסכין עם קימצי קולורבי שומן אווז עירית זעתר טרי פירורי אורז קריספים ונורי מלוח

סלמון והדרים | 69
שיפוד סלמון טרי צרוב קלות עטוף בסויה ואבקת פלפלים חריפים שרופים רוטב תפוז סיני ושמן שחור

לשון בקר מעושנת | 71
צרובה קלות בתנור עץ ומוגשת על קרם יוגורט עלי תרד עטופים בויניגרט יוזו כמהין ואבקת שמן זית

לחם מדורה | 32
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים , חמאת מיסו, חמאה מעושנת ושום בבישול ארוך

וואנטון פרגית | 79
בציר גרונות הודו של שבוע ימים עם קוביות קולורבי לפת גינגר וצילי תאילנדי

עיקריות

אודון יפני ובשר לחי עגל | 119
אודון עבודת יד מונח בתוך קארי יפני עשיר עם חתיכות של בשר לחי עגל בבישול ארוך קימצי נבטים פוריקקה בצל ירוק וציר עצמות טלה 

שוק אווז | 125
שוק אווז מבושל קונפי לילה שלם ועטוף בקארי יפני מ12 ירקות שורש עם פריקה ועשבי תיבול מקומים 

פילה לברק | 129
אפוי בתנור אבן במילוי עלי כפיר לים שרי וליים ומוגש על תבשיל עגבניות צבעוניות זוקיני שום קונפי בסאקה 

טומהוק הולנשטיין | 69 ל-100 גרם
מוגש על העצם – נתח שלם המוגש לפי המשקל הפנוי

שייטל | 55 ל-100 גרם
לצריבה אישית על אבן יפנית חמה

דנבר קאט | 59 ל-100 גרם
נתח מיוחד לצריבה על אבן לבה חמה

ראמן מוח עגל | 125
מח עגל טרי מבושל בציר בקר עשיר בעגבניות מגי ושרי שמן פלפל חריף מותסס עם גרגרי חומוס אצות וואקמה

תוספות

דאל מקני | 23
תבשיל הודי של עדשים שחורים חלב קוקוס גינגר וצילי תאילנדי בבישול ארוך וחסה לאליק

פירה תפוח אדמה ופורציני | 29
תפוח אדמה ראטה מבושל עם הקליפה עם חלב קוקוס חמאת אפונה ופיטריות פורציני

סלט מקומי | 23
שרי צבעוני מלפפון בצל סגול וחסה סלנובה בויניגרט הדרים ויוזו

קינוחים

תפריט קינוחי השף שלנו משתנה מידי יום

כשר רבנות פ"ת
ירק גוש קטיף
רוב.הבקר לפי שיטת חלק בית יוסף
בישול יהודי.