תפריט המסעדה
[תפריט הרצה]

ראשונות

ארטישוק ירושלמי // 49
מבושל בסגנון הודי, עטוף בראס אל חנות, לימון פרסי
שחור על קרם שום וחלב קוקוס נגיעת ליים

פסיפס סלמון // 68
פסיפס פרוסות סלמון עטופות באצת נורי שרופה
מעושנת בעצי לימון על השולחן, גספצ'יו מלפפון
ומנטה טריה, קרם לימון כבוש, קוויאר סויה ועלי זעתר

סלט מנגולד // 42
עלי מנגולד פרוסים דק עם צנוברים וחמוציות
ומטובלים בשמן זית

רוסביף // 59
פרוסות דקות של אנטריקוט מפרת
הולנשטיין 
מעושנות קלות בעצי חרוב
זרעי חרדל כבושים קרם וויסקי מעושן,
גלדי שאלוט, רוטב צ'יפוטלה וקרמבל מיסו שחור

טונה // 62
טונה טריה על ענף קארי צרובה קלות בפחמים,
קרם גזר וג'ינג'ר ופרחי דבש מעל מלפפון חריף דחוס בוואקום, מיקרו עשבים וקרם פרש לצד קונסומה עגבניות שרי צהובות

קרפצ'יו שייטל // 59
פרוסות דקות של בשר שייטל חי בתיבול עדין
של שמן תפוחי אדמה מדורה ומלח גס ספרות בלסמי וגרידת "פרמז'ן" ביתי

עלים מירושלים // 55
חסה לילית עטופה בוינגרט חרדל שחור,
לצד מבחר עלים בגידול מיוחד מהרי ירושלים,
שרי צבעוני, שומר כבוש, צנונית וטוויל תות עדין

טרטר פילה בקר // 66
פילה בקר קצוץ דק ידנית עם עלי זעתר טרי,
צלפים ונגיעת צ'יפוטלה, קרם פרש טבעוני,
פטריות יער צרובות ופטריות כמהין,
טוויל אשכולית אדומה וגרידת חלמון כבוש

לשון בקר // 59
מעושנת קלות ומונחת על סלט איטריות זכוכית
עם כוסברה וצ'ילי מותסס, קרם לימון כבוש
ומעל הכל קציפת סלק עדינה

פטה כבד // 59
פטה כבד עוף מתובל בוויסקי, מעושן
ועטוף בקרם קלמנטינה, על סלסלת אפרסמון
קנל "חמאת" שמן זית ופרוסת לחם מחמצת ביתי

סשימי דג היום // 59
פרוסות דקות של דג היום על רוטב אשכולית
אדומה, קוביות קטנות של סלרי וג'ינג'ר,
כוסברה וצ'יפס אצות

לחם השף // 36
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות, חמאת שום שחור,
חמאה מעושנת וראש שום בבישול ארוך

לחם קפוטו // 23
לחם באפייה ביתית לצד רטבי הבית

עיקריות

אסאדו (אונטריב) // 129
מבושל לילה שלם בציר יפני עדין ומעושן קלות
לצד תבשיל פריקי עשיר בעשבי תיבול וערוגת
עשבי תיבול לצד רוטב יקינוקי יםני ורוטב פונזו עדין

פרגית שחורה // 89
פרגית שנחה 24 שעות במרינדה של רוטב
ווּסטרשייר וויסקי מעושן נצרבת בתנור לבנים
ותערובת תבלינים ומוגשת על תבשיל פריקי
רוטב יקינוקי ועלים מהבקעה

ספריבס טלה // 139
עשיר מאוד בשומן (!!) מעושן בעצי חרוב
מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי סלק פריקי
ועשבי תיבול מקומיים

סלמון // 118
(20 דקות הכנה) מבושל בבישול ארוך,
עטוף בזעתר טרי וליים על קרם בצל מקורמל
עם סלט איטריות זכוכית פיקנטי
וקונסומה עגבניות שרי צהובות

שוק אווז // 122
מבושל קונפי לילה שלם ונעטף בתערובת תבלינים
הודית מוגש על פירה תפוח אדמה מתובל בקארי
צהוב וקרם קוקוס חסה לילית וסלט פריקי ושומר כבוש

לשון בקר // 92
מבושלת בציר בקר 48 שעות ואז עישון קצר
בעצי חרוב נצרבת בשומן אווז ומוגשת על פירה
תפוח אדמה וקארי צהוב

תבשיל כתף ובשר לחי עגל // 119
כתף אנגוס ולחי עגל בבישול ארוך מבושלים
בציר בקר ובירה לבנה מוגש על פירה תפוחי אדמה
וסלט עשבים תאילנדי

דג היום במלח // 129
דג שלם במילוי עשבי תיבול חמאה מעושנת
שרי ולמון גראס מבושל עטוף בתערובת מלח
ומוגש לצג פירה הבית ורוטב פונזו

חזה אווז // 132
מבושל שלוש שעות בנוזלים של עצמו,
נפרס לחצי ומוגש על פירה תפוח אדמה וקארי
צהוב, רוטב בצלים מקורמלים, ריבת שרי ומיסו לבן 

לצריבה אישית

הבשרים מגיעים חיים לשולחן לצד אבן חמה של 600*
מעלות לצריבה על ידי האורח בשולחן

פילה בקר לצריבה אישית (220 גרם) // 165
צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה, מוגש פרוס לצריבה אישית לצד רוטב דמי גלאס ופירה קארי ירוק

טעימות בשרים לצריבה אישית (350 גרם) // 139
פרוסים דק לצריבה אישית על אבן לבה חמה
(שאל את המלצר מה השף בחר להיום)

טומהוק ישראלי ביישון יבש של 42 יום // 56
צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

דנבר קאט נתח בקיצוב אמריקאי יחודי // 55
בעל מרקם מיוחד לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

נתח קצבים פרת הולנשטיין // 58
בעלי טעמי בשר חזקים ועמוקים לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

פיקנייה מאנגוס מקומי // 52
בעל טעם חזק מאוד של חלקים אחוריים ומרקם לעיס.
המחיר ל 100 גרם

שייטל אנגוס מקומי // 42
פרוס דק נתח עדין מאוד לצריבה מהירה.
המחיר ל 100 גרם

פלאט איירון // 62
קיצוב מיוחד מאזור הכתף עשיר.
המחיר ל 100 גרם

חטיפי אסאדו // 52
פרוסות דקות מקשתית אנגוס עשירות מאוד בשומן.
המחיר ל 100 גרם

קינוחי המקדש

קרם ברולה // 42
קרם ברולה קלאסי על בסיס חלב קוקוס

סורבה הבית // 37
סורבה הבית עם טעמי השף, עשוי בחנקן נוזלי

פבלובה מפורקת // 47
פבלובה מפורקת עם קרם פטל, לימון, וניל וחלקי טווילוניל ופטל מעל

עוגת נמסיס // 50
עוגת שוקולד רכה עם קרם פיסטוק, מסקרפונה ושברי שוקולד מעל

עוגת מנגו // 58
עוגת שוקולד מנגו עם קרם מנגו ומקרון בטעם מנגו

התפריטים הנ"ל מהווים דוגמא לסוג המנות המוצעות במסעדה.
המנות משתנות בהתאם לעונה וחומרי הגלם

המסעדה כשרה
בהשגחת הרבנות פתח תקווה
בישול יהודי
ירק גוש קטיף
בשר חלק בית יוסף
(יש לשאול את המלצר)