תפריט המסעדה

התפריט משתנה על בסיס יומי. תפריט זה הוא דוגמא לקונספט של תפריט המסעדה

ראשונות

"רביולי" סלמון // 68
|"רביולי" מקולורבי מעושן במילוי טרטר סלמון, בצלי שאלוט ועשבי תיבול על תמצית כרוב סגול, וויניגרט ג'ין ומלפפון

טאבולה מנגולד וירוקים // 52
עלי מנגולד פרוסים דק, שמן זית, סלקים מעושנים, פריקי, שקדים קלוים, חמוציות וקרם "צזיקי"

רוסטביף מיסו בסגנון דרום יפן // 62
פרוסות דקות של סינטה מפרת הולנשטיין צלויות קלות ועטופות בחרדל יפני לצד מרק מיסו, עשבי תיבול, בצלי שאלוט, צילי תאילנדי וקוביות לפת

אסאדו וקרם תירס // 68
תבשיל אסאדו בבישול ארוך מאוד מפורק לשערות ומונח על קרם תירס קטיפתי ומעליו סלט עלים תאילנדי פיקנטי במיוחד 

קרפצ'יו פילה בקר וקולרבי שרוף // 62
פרוסות דקות של בשר פילה חיי וקולרבי שרוף בתנור עץ בתיבול שמן תפוחי אדמה ומלח גס, חרדל מוחמץ מותסס, רוטב לימון כבוש, ספרות בלסמי וגרידת "פרמזן" ביתי 

 

סשימי טונה // 72
פרוסות דקות של טונה טריה, צ'יפוטלה, קוויאר, ציר ירקות, גרידת ג'ינג'ר, קוביות סלרי, וויניגרט דאשי מעושן בעצי חרוב ורוזמרין על השולחן

טרטר פילה בקר מפורק // 69
בשר בקר קצוץ גס עם חלמון כבוש, חרדל בית, קרם לימון כבוש, קרם ציפוטלה, בצל שאלוט, חמאה, שום שחור ויוזו קושו לצד קרעי חלה שרופים 

קארי לשון בקר חריף // 59
מעושנת קלות בתוך תבשיל קארי ירוק, אטריות אורז, מבחר עשבי תיבול יפנים, בוטנים מעושנים וירקות שורש

גרטן לפת // 52
פרוסות לפת מבושלות סו-ביד ושרופות בתנור פחום על קרם מיסו, גזר, זרעי חרדל מוחמצים וגרידת חלמון כבוש 

לחם מדורה // 29
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים, חמאת שום שחור, חמאה מעושנת, איולי צ'וריסו מעושן ורוטב דמי של ציר ירקות 

עיקריות

אסאדו (אונטריב) // 129
מבושל לילה שלם בציר יפני עדין ומפורק לשערות לצד פיתה דרוזית, מבחר עלים ועשבי תיבול, צ'ילי תאילנדי, נבטים, רוטב מיסו, רוטב ציר בקר, ויניגרט סויה, "טחינה" יפנית ותערובת קינואה

חזה עוף "קורדון בלו" // 98
חזה עוף אורגני במילוי "חמאה" מעושנת וקוביות חזה אווז כבוש צרוב בתנור פחם ומוגש על תרד מנגולד, חומוס ואפונה מוקפצים ביין לבן וברוטב דמי על בסיס ירקות שורש

ספרייבס טלה // 139
עשיר מאוד בשומן (!!) מעושן בעצי חרוב על רוטב פירה תפוח אדמה במיסו וחלב קוקוס וגזרים צבעונים בויניגרט הדרים

סלמון (20 דקות הכנה) // 128
מבושל בישול ארוך עטוף בזעתר טרי, ליים וסויה, מבחר פטריות יער מוקפצות בציר עמוק עם עשבי תיבול, תרד ואטריות אודון

שוק אווז // 129
מבושל קונפי ועטוף בתבלינים הודים עדינים על פירה תפוח אדמה עם נגיעות קארי צהוב וכרוב סגול בבישול ארוך בציר בקר

 

לשון בקר // 92
לשון בקר מוגשת בתוך ציר עמוק של ירקות שורש ומח עצם על פירה תפוח אדמה עשיר, סלט תפוחי עץ ובצלי שאלוט

פו וויטנאמי // 119
צאך בבישול ארוך ופרוסות סינטה דקות מוגשות בתוך ציר עצמות בקר בסגנון תאילנדי עם נודלס, אורז, עשבי תיבול, בצל לבן, נבטים סיניים וצ'ילי אדום

פורל מפורק בבויאבז וטורטליני פולנטה // 147
פורל מעושן ומפורק לתוך מרק בויאבז קלאסי עם טורטליני ארטישוק עבודת יד, צ'ייפס ובצלי שאלוט

טורטליני פיטריות // 98
מוקפץ בדמי של ירקות שורש על גזרים צבעונים מבושלים בויניגרט הדרים ונגיעות בצלים מקורמלים

לצריבה אישית

הבשרים מגיעים חיים לשולחן לצד אבן חמה של 600 מעלות לצריבה של האורח בשולחן

הבשרים מוגשים לצד פירה תפוח אדמה או סלט ירקות עשיר

פילה בקר לצריבה אישית (220 גרם) // 165
צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה, מוגש פרוס לצריבה אישית

טעימות בשרים לצריבה אישית (350 גרם) // 139
פרוסים דק לצריבה אישית על אבן לבה חמה
(שאל את המלצר מה השף בחר להיום)

טומהוק ישראלי ביישון יבש של 42 יום // 56
צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

דנבר קאט נתח בקיצוב אמריקאי יחודי // 55
בעל מרקם מיוחד לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

פלאט איירון // 68
קיצוב מיוחד מאזור הכתף עשיר.
המחיר ל 100 גרם

קינוחי המקדש

קרם ברולה // 42
קרם ברולה קלאסי על בסיס חלב קוקוס

עוגת נמסיס // 50
עוגת שוקולד רכה עם קרם פיסטוק, מסקרפונה ושברי שוקולד

פינק ליידי // 50
קרם "גבינת יוגורט", קרם תות, ציפוי שוקולד לבן ותות וקרמבל

טארט לימון // 58
תחתית של קראסט פיסטוק, קרם לימון, מרנג איטלקי ורוטב פטל 

התפריטים הנ"ל מהווים דוגמא לסוג המנות המוצעות במסעדה.
המנות משתנות בהתאם לעונה וחומרי הגלם