תפריט המסעדה

ראשונות

ארטישוק ירושלמי // 49
מבושל בסגנון הודי עטוף בראס אל חנות ולימון פרסי שחור על קרם שום,חלב קוקוס ונגיעת ליים

שייטל ומלון אוזבקי // 52
קרפציו מלון אוזבקי כבוש בדבש ויוזו במשך שלושה ימים, קרם פסיפלורה, מנטה, זעתר טרי ופרוסות דקות של שייטל ושמן בזיל

סלט מנגולד // 42
עלי מנגולד פרוסים דק עם צנוברים וחמוציות ומתובלים בשמן זית, מלח אטלנטי ולימון ופרוסות דקות של סלק על קרם פרש טבעוני

רוסטביף // 59
פרוסות דקות של סינטה מפרת הולנשטיין מעושנות קלות בעצי חרוב, זרעי חרדל כבושים, קרם וויסקי מעושן, גלדי שאלוט, רוטב צ'יפוטלה וקרמבל מיסו שחור

טונה בסגנון יפני // 62
סשימי טונה טריה על קרם פונזו ביתי, שמן טימין לימוני, עלי שומר ורוטב דאשי עשיר במיסו לבן וזעפרן

קרפציו פילה בקר // 59
פרוסות דקות של בשר פילה חי בתיבול עדין של שמן תפוחי אדמה מדורה ומלח גס, ספרות בלסמי וגרידת "פרמזן" ביתי

עלים מירושלים // 55
חסה לילך עטופה בויניגרט חרדל שחור לצד מבחר עלים בגידול מיוחד מהרי ירושלים, שרי צבעוני, שומר כבוש, צנונית וטוויל תות

טרטר פילה בקר // 66
2 ברוסקטות עטופות בשמן תפוחי אדמה עם טרטר פילה בקר חי מתובל בצלפים וצ'יפוטלה, קרם גזר וג'ינג'ר, נגיעות קרם פרש טבעוני, כמהין וחלמון כבוש מגורד

לשון בקר // 59
מעושנת קלות ומונחת על פירה מיסו לבן, ג'ינג'ר וסלרי, קציפת סלק חמוצה ודמי גלאס

פטה כבד // 59
פטה כבד עוף מתובל בוויסקי מעושן ועטוף בקרם אשכולית אדומה, רוטב דבש ותפוחי עץ, "חמאת" שמן זית ופרוסת לחם מחמצת ביתי

לחם מדורה // 32
לחם מחמצת ביתי שרוף קלות על פחמים, חמאת שום שחור, חמאה מעושנת וראש שום בבישול ארוך

"גיוזה" קולורבי ולברק // 59
פרוסות דקות של קולורבי בעישון במילוי טרטר דג ים ותיבול אסייאתי על ויניגרט סלק, שמן בזיליקום ועלים טריי

עיקריות

אסאדו (אונטריב) // 129
מבושל לילה שלם בציר יפני עדין ומעושן קלות לצד תבשיל פריקי עשיר בעשבי תיבול וערוגת עשבי תיבול, לצד רוטב יקינוקי יפני ורוטב פונזו עדין

פרגית שחורה // 89
פרגית שנחה 24 שעות במרינדה של רוטב ווסטרשייר וויסקי מעושן, נצרבת בתנור לבנים ותערובת תבלינים ומוגשת על תבשיל פריקי, רוטב יקינוקי ועלים מהביקעה

ספרייבס טלה // 139
עשיר מאוד בשומן (!), מעושן בעצי חרוב ומוגש על קרם ארטישוק ירושלמי, סלט פריקי ועשבי תיבול מקומיים

סלמון (20 דקות הכנה) // 118
מבושל בישול ארוך עטוף בזעתר טרי וליים, על פירה מיסו לבן, סלט עשבי תיבול תאילנדי וקרם גזר

שוק אווז // 122
מבושל קונפי לילה שלם ונעטף בתערובת תבלינים הודית, מוגש על פירה תפוח אדמה ומתובל בקארי צהוב וקרם קוקוס, חסה לילית, סלט פריקי ושומר כבוש 

לשון בקר // 92
מבושלת בציר בקר 48 שעות ואז מעושנת עישון קצר בעצי חרוב נצרבת בשומן אווז ומוגשת על פירה תפוח אדמה וקארי צהוב

תבשיל כתף ובשר לחי עגל // 119
כתף אנגוס ולחי עגל בבישול ארוך מבושלים בציר בקר ובירה לבנה, מוגש על פירה תפוח אדמה וסלט עשבים תאילנדי

פילה לברק // 139
צרוב על העור בתיבול עדין ומוגש על "ריזוטו" אורז אסור, על בסיס קרם תירס ואפונה וסלט מיקרו עשבים בויניגרט תאילנדי

Al Cartoccio פילה דניס // 129
פילה דניס, פריקי, עגבניות שרי צבעוניות, ויניגרט עשבי תיבול, טימין לימוני, חומוס, גרידת ליים, קונפי שום ושאלוט, מבושל בתוך מעטפת נייר בתנור פחם

לצריבה אישית

הבשרים מגיעים חיים לשולחן לצד אבן חמה של 600 מעלות לצריבה על ידי האורח בשולחן

פילה בקר לצריבה אישית (220 גרם) // 165
צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה, מוגש פרוס לצריבה אישית לצד רוטב דמי גלאס ופירה קארי ירוק

טעימות בשרים לצריבה אישית (350 גרם) // 139
פרוסים דק לצריבה אישית על אבן לבה חמה
(שאל את המלצר מה השף בחר להיום)

טומהוק ישראלי ביישון יבש של 42 יום // 56
צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

דנבר קאט נתח בקיצוב אמריקאי יחודי // 55
בעל מרקם מיוחד לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

נתח קצבים פרת הולנשטיין // 58
בעלי טעמי בשר חזקים ועמוקים לצריבה אישית.
המחיר ל 100 גרם

פיקנייה מאנגוס מקומי // 52
בעל טעם חזק מאוד של חלקים אחוריים ומרקם לעיס.
המחיר ל 100 גרם

שייטל אנגוס מקומי // 42
פרוס דק נתח עדין מאוד לצריבה מהירה.
המחיר ל 100 גרם

פלאט איירון // 62
קיצוב מיוחד מאזור הכתף עשיר.
המחיר ל 100 גרם

קינוחי המקדש

קרם ברולה // 42
קרם ברולה קלאסי על בסיס חלב קוקוס

סורבה הבית // 37
סורבה הבית עם טעמי השף, עשוי בחנקן נוזלי

פבלובה מפורקת // 47
פבלובה מפורקת עם קרם פטל, לימון, וניל וחלקי טווילוניל ופטל מעל

עוגת נמסיס // 50
עוגת שוקולד רכה עם קרם פיסטוק, מסקרפונה ושברי שוקולד מעל

עוגת מנגו // 58
עוגת שוקולד מנגו עם קרם מנגו ומקרון בטעם מנגו

התפריטים הנ"ל מהווים דוגמא לסוג המנות המוצעות במסעדה.
המנות משתנות בהתאם לעונה וחומרי הגלם

המסעדה כשרה
בהשגחת הרבנות פתח תקווה
בישול יהודי
ירק גוש קטיף
רוב הבשרים חלק בית יוסף
יש לשאול את המלצר