תפריט עסקיות

ראשונות

ארטישוק ירושלמי // 49
מבושל בסגנון הודי, עטוף בראס אל חנות, לימון פרסי שחור על קרם שום וחלב קוקוס ונגיעת ליים

קרפצ'יו קולורבי // 39
קולורבי פרוס דק ומוחמץ קלות ברוטב כמהין עדין, לבבות שרי צבעוני, אבקת תפוחי אדמה שרופים ופופקורן קינואה

סלט מנגולד // 42
עלי מנגולד פרוסים דק עם צנוברים וחמוציות ומתובלים בשמן זית, מלח אטלנטי ולימון ופרוסות דקות של סלק על קרם פרש טבעוני

רוסטביף // 59
פרוסות דקות של סינטה מפרת הולשטיין מקומית מעושנות קלות ומוגשות עם קרם פונזו, קרם גזר, שמן תפוחי אדמה וזרעי חרדל שחור מוחמצים

סשימי דג היום // 63
רוטב אשכולית אדומה עדין, עלי כוסברה, קוביות סלרי וג'ינג'ר וצ'יפס אצות נורי

קרפצ'יו שייטל // 55
פרוסות דקות של בשר שייטל חי בתיבול עדין של שמן תפוחי אדמה מדורה ומלח גס, ספרות בלסמי וגרידת "פרמזן" ביתי

עלים מהבקעה // 52
חסה לילית ומבחר עשבים הישר מהבקעה (חמציץ, חרדל, ראשאד ועוד), ויניגרט חרדל שחור, שומר כבוש ופטה טבעונית

טרטר פילה בקר // 58
צלפים, חרדל ביתי, צנונית, זעתר טרי, קרם צ'יפוטלה, נגיעת כמהין וטוויל טפינקה

לחם קפוטו // 22
לחם באפייה ביתית, איולי פלפלים מעושנים, קונפי שום וטחינת זעתר

סלט שרי צבעוני // 42
שרי צבעוני, בצל סגול, צנוברים בויניגרט תאילנדי פיקנטי

עיקריות

בהזמנת מנה עיקרית, סלט חסה וירקות וסלט היום לסועד

שוקי עוף אינדונזים // 67
בברינד של שלושה ימים, מטוגנים קלות ועטופים ברוטב אינדונזי עשיר בשום ועשבי תיבול

פרגית מקסיקנית // 69
פרגית שנחה 24 שעות במרינדה ציפוטלה ביתית, צרובה בתנור על פריקי מעושן ועשבי ציבול

קבב טלה // 86
עם נגיעות שומן טלה על פריקי עשיר בעשבי תיבול וטחינה זעתר

המבורגר קלאסי // 59
מבשר מקומי על לחמנית בריוש, קטשופ מעושן עדין, חמוצים, חסה, עגבניה ובצל סגול

המבורגר מעושן // 89
המבורגר אנגוס מעושן קלות על לחמנית בריוש, רוטב צ'יפוטלה, קרם פרש, שומר כבוש, בצל כבוש וחסה

המבורגר רק בשר // 89
המבורגר אנגוס על לחמנית בריוש, שערות אסאדו מפורק, גבינת צ'דר, עשבים מהגינה ובצלים מקורמלים

אסאדו (אונטריב) // 98
מעושן במשך 12 שעות בעצי הדרים ומפורק לשערות, מעורבב ברוטב ברביקיו תפוחים על פריקי ומבחר עשבי תיבול

דג היום // 132

ספרייבס טלה // 129
עשיר מאוד בשומן (!!) מעושן בעצי חרוב, מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי וסלט פריקי ועשבי תיבול מקומיים

שוק אווז // 119
מבושל קונפי לילה שלם ונעטף בתערובת תבלינים הודית. מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי, חסה, לילך, פריקי ורוטב יקינוקי

סלמון (20 דקות הכנה) // 89
מבושל סו-ויד עטוף בגרידת ליים וזעתר טרי, על קרם בצל מקורמל וסלט אטריות זכוכית פיקנטי לצד קונסמה עגבניות

פפרדלה אסאדו // 79
בשר אסאדו מבושל לילה שלם בציר בקר מוקפץ ,עם רוטב עגבניות עשיר בשום ופפרדלה

תבשילים וצריבה אישית

נשנושי אסאדו // 46 ל 100 גרם
עשיר בשומן

שייטל // 42 ל 100 גרם
נתח דל שומן פרוס ברמה בינונית

פלאט איירון // 63 ל 100 גרם
קיצוב יחודי וישון של 26 יום

פילה בקר (220 גרם) לצריבה אישית // 165
צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה. מוגש פרוס לצריבה אישית לצד רוטב דמי גלאס ופירה קארי ירוק

טעימות בשרים (350 גרם) לצריבה אישית // 139
פרוסים דק לצריבה אישית על אבן לבה חמה (שאל את המלצר מה השף בחר להיום)

טומהוק ישראלי // 52 ל 100 גרם
ביישון יבש של 42 יום, צרוב בתנור פחמים ופרוס לצריכה אישית

דנבר קאט // 52 ל 100 גרם
נתח בקיצוב אמריקאי ייחודי בעל מרקם מיוחד לצריבה אישית

נתח קצבים // 59 ל 100 גרם
בפרת הולשטיין, בעלי טעמי בשר חזקים ועמוקים לצריבה אישית

התפריטים הנ"ל מהווים דוגמא לסוג המנות המוצעות במסעדה.
המנות משתנות בהתאם לעונה וחומרי הגלם

המסעדה כשרה
בהשגחת הרבנות פתח תקווה
בישול יהודי
ירק גוש קטיף
בשר חלק בית יוסף
(יש לשאול את המלצר)