בשיתוף קבוצת הפייסבוק "מתכוני קרניבורים"

מחיר: 299 ₪

ארוחת בשר 1 ק"ג לסועד

יין הבית ללא הגבלה

משהו לפתוח את התאבון

כרוב סגול
מבושל לילה שלם בציר בקר ומוגש על קרם גזר וכמהין

חסה סלנובה
לצד שלושה סוגי וויניגרטים מיוחדים

קרפצ’יו שייטל
עם פלפל מדגסקר, צ’ילי תאילנדי, קוויאר, בלסמי ואבקת שמן זית

בריזאולה חזה אווז
כבוש במשך חודש ימים ומעושן בעדינות שעתיים על קרם אשכולית אדומה

לחם קפונה
לצד רטבי הבית

בשרים של סוף העולם

חזה עוף / נקניקיות (לבחירה)
לצד תפוח אדמה, בטטה, קורדו גזרים וסלט ירוק

קינוחים

סורבה עבודת יד
הנעשה על בסיס יומי ובטעמים מיוחדים

קרמינו שוקולד
במילוי מוס שוקולד מריר, נגיעה של קרם ברולה ובוטנים

טפיוקה עדינה
מבושלת בחלב קוקוס עם פירות העונה ופירות יער

אסאדו (שורטריבס)
מבושל 48 שעות ומעושן 12 שעות בעצי חרוב מפורק לשערות ומוקפץ ברוטב דמי גלאס וברביקיו

פילה דג היום
מבושל בקרפצ’יו עטוף בירקות טריים, לימון פרסי, עשבי תיבול וקינואה

שוק אווז
מבושל קונפי לילה שלם בשיכר שזיפים מעושן קלות בעישון קר וצרוב בתנור לבנים

ספריבס טלה
מעושן בעצי דובדבן במשך לילה שלם וצרוב בתנור לבנים עם רוטב עדין של ציר בקר

טורטליני תרד וכרישה
מבושל בציר קשיו, ראגו פטריות ופרוסות פטריות כמהין

פילה בקר (220 גרם)

צרוב בתנור לבנים  ועטוף בראב קפה ומוגש פרוס לצריבה אישית לצד רוטב דמי גלאס
(תוספת 30 ש”ח)

מבחר בשרים (350 גרם) פרוסים דק
לצריבה אישית על אבן לבה חמה
(שאל את המלצרית מה השף בחר להיום)

מנות ראשונות

קרפצ’יו שייטל פרוס דק דק
עם פלפל מדקסגר, בוטנים מטוגנים, צ’ילי תאילנדי חריף ובלסמי מצומצם בתותים

סלט חסה סלנובה ארוגולה
אנדיב ונענע עם אגסים, תפוחי עץ ירוקים ואגוזי מלך בויניגרט פטל עדין

לשון בקר
מעושנת 48 שעות וצרובה בשמן אווז עם דמי גלאס טלה וקציפת סלק חמוצה

קרפצ’יו דג היום
פרוס דק דק ומוגש על רוטב תפוזים, מי עגבניות, מיקרו בזיל ואבקת לימון פרסי

ארטישוק ירושלמי
מבושל קונפי 24 שעות וצרוב בתנור לבנים, מונח על קרם שום עדין ראס אל חנות ביתי

לחם קפוטו אפוי במקום
לצד קרם גזר וכמהין, שום קונפי וקרם פלפלים שרופים

מנות ראשונות

קרפצ’יו שייטל פרוס דק דק
עם פלפל מדקסגר, בוטנים מטוגנים, צ’ילי תאילנדי חריף ובלסמי מצומצם בתותים

סלט חסה סלנובה ארוגולה
אנדיב ונענע עם אגסים, תפוחי עץ ירוקים ואגוזי מלך בויניגרט פטל עדין

לשון בקר
מעושנת 48 שעות וצרובה בשמן אווז עם דמי גלאס טלה וקציפת סלק חמוצה

קרפצ’יו דג היום
פרוס דק דק ומוגש על רוטב תפוזים, מי עגבניות, מיקרו בזיל ואבקת לימון פרסי

ארטישוק ירושלמי
מבושל קונפי 24 שעות וצרוב בתנור לבנים, מונח על קרם שום עדין ראס אל חנות ביתי

לחם קפוטו אפוי במקום
לצד קרם גזר וכמהין, שום קונפי וקרם פלפלים שרופים

מנות עיקריות

אסאדו (שורטריבס)
מבושל 48 שעות ומעושן 12 שעות בעצי חרוב מפורק לשערות ומוקפץ ברוטב דמי גלאס וברביקיו

פילה דג היום
מבושל בקרפצ’יו עטוף בירקות טריים, לימון פרסי, עשבי תיבול וקינואה

שוק אווז
מבושל קונפי לילה שלם בשיכר שזיפים מעושן קלות בעישון קר וצרוב בתנור לבנים

ספריבס טלה
מעושן בעצי דובדבן במשך לילה שלם וצרוב בתנור לבנים עם רוטב עדין של ציר בקר

טורטליני תרד וכרישה
מבושל בציר קשיו, ראגו פטריות ופרוסות פטריות כמהין

פילה בקר (220 גרם)

צרוב בתנור לבנים  ועטוף בראב קפה ומוגש פרוס לצריבה אישית לצד רוטב דמי גלאס
(תוספת 30 ש”ח)

מבחר בשרים (350 גרם) פרוסים דק
לצריבה אישית על אבן לבה חמה
(שאל את המלצרית מה השף בחר להיום)

מיוחדים - המחיר בנפרד מהארוחה

טומהוק ישראלי ביישון של 38 יום
52 ל 100 גרם

וואגיו טג’ימה שחור
85 ל 100 גרם

נתח קצבים ישראלי
46  ל 100 גרם

ילדים

חזה עוף / נקניקיות (לבחירה)
לצד תפוח אדמה, בטטה, קורדו גזרים וסלט ירוק

קינוחים

סורבה עבודת יד
הנעשה על בסיס יומי ובטעמים מיוחדים

קרמינו שוקולד
במילוי מוס שוקולד מריר, נגיעה של קרם ברולה ובוטנים

טפיוקה עדינה
מבושלת בחלב קוקוס עם פירות העונה ופירות יער