עסקיות במקדש

כל העיקריות בתוספת תפוח אדמה, סלט ירוק, ואנטיפסטי

יש אנשים שיודעים לאכול טוב

כל העיקריות מוגשות בתוספת תפוח אדמה ובטטה אפויה במלח וסלט ירוק (לא כולל הכריכים)

חצי עוף מעושן בסגנון ג’מקייני // 72 ש”ח
בעישון ארוך של לילה שלם במרינדת הדרים ושום שחור

פרגית מעושנת (250 גרם) // 69 ש”ח
בעישון עצי דובדבן וצרובה בתנור לבנים

בריסקט (350 גרם) // 69 ש”ח
פרוסות דקות של בשר בריסקט ישראלי מוכנות לצריבה על אבן לבה חמה

ספריבס טלה (350 גרם, כולל עצם) // 98 ש”ח
עשיר מאוד בשומן ומושרה בבירה לבנה, מעושן בעצי הדרים במשך לילה שלם

אסאדו מעושן (350 גרם) // 98 ש”ח
מבושל לילה שלם במעשנה אמריקאית ומפורק לתוך רוטב ברביקיו וציר בקר עמוק

קבב טלה (250 גרם) // 65 ש”ח
עשוי בבית וצרוב בתנור לבנים עם שומן אווז

פילה בקר (200 גרם) // 110 ש”ח
ישראלי טרי צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה עם רוטב דמי גלאס ברנדי לצריבה אישית

פילה דניס // 89 ש”ח
זוג פילה דניס מבושל, צרוב בתנור לבנים ובתיבול לימון פרסי ונגיעות כמון

שוק אווז מעושן // 89 ש”ח
מבושל לילה שלם בשיכר פטל ותערובת תבלינים הודית ומעושן בעצי דובדבן כ 10 שעות

חזה עוף בקארי ירוק // 59 ש”ח
חזה עוף מבושל שעות רבות בתערובת קארי ביתית וחלב קוקוס (פיקנטי)

נתח קצבים (250 גרם) // 42 ש”ח ל 100 גרם
מפרה ישראלית בבירה וביישון יבש של 38 שעות, לצריבה אישית על אבן לבה חמה

  מכסה אנטריקוט (350 גרם) // 69 ש”ח
נתח שומני בעל טעם עמוק ועשיר פרוס דק לצריבה על אבן חמה

ראשונות

 קרפצ’יו // 38 ש”ח
פילה בקר עם פלפל מדגסקר וצ’ילי תאילנדי

לחם קפוטו // 19 ש”ח
לחם ביתי עם קרם פלפלים וקונפי שרי

מולה // 33 ש”ח
תבשיל שעועית שחורה מקסיקני בציר בקר עמוק של שלושה ימים ומיקרו בזיל

ארטישוק ירושלמי // 28 ש”ח
מעושן 24 שעות וצרוב בתנור לבנים על קרם שום וגרידת לימון פרסי

לשון בקר // 39 ש”ח
מעושנת 24 שעות וצרובה בשומן אווז על דמי גלאס וקציפת סלק חמוצה

חייב משהו בלחם

אסאדו // 69 ש”ח
בשר צלעות מעושן בעצי דובדבן בפורק בג’בטה עם ברביקיו תפוחים, חרדל ביתי, קורנישונים וחסה ערבית

קבב טלה ביתי // 55 ש”ח
עם איולי צ’יפוטלה, עגבניה, בצל סגול, צ’ימיצ’ורי ביתי ובטטה מעושנת קלות

פרגית מעושנת ומוקפצת // 59 ש”ח
עם תערובת בצלים מקורמלים, חרדל ביתי, חסה, עגבניה ובצל סגול

“סלופי ג’ו” // 59 ש”ח
תבשיל של בשר טחון ביתי עם גמבות ובצל סגול בבישול ארוך על לחם גרנדה, איולי כמהין וחסה ערבית

לשון בקר // 55 ש”ח
מעושנת 24 שעות וצרובה בתנור לבנים עם רוטב ציר בקר, חסה ערבית, בצל סגול ועגבניות חריפות

בריסקט מעושן // 59 ש”ח
נקניק בריסקט מעושן 12 שעות בעצי חרוב פרוס דק עם חסה, קורנישורים, איולי כמהין ועגבניות

תוספות

תפוח אדמה מעושן // 19 ש”ח

בטטה בבישול ארוך // 19 ש”ח

סלט ירוק // 19 ש”ח

פריקי // 19 ש”ח

ראשונות

 קרפצ’יו // 38 ש”ח
פילה בקר עם פלפל מדגסקר וצ’ילי תאילנדי

לחם קפוטו // 19 ש”ח
לחם ביתי עם קרם פלפלים וקונפי שרי

מולה // 33 ש”ח
תבשיל שעועית שחורה מקסיקני בציר בקר עמוק של שלושה ימים ומיקרו בזיל

ארטישוק ירושלמי // 28 ש”ח
מעושן 24 שעות וצרוב בתנור לבנים על קרם שום וגרידת לימון פרסי

לשון בקר // 39 ש”ח
מעושנת 24 שעות וצרובה בשומן אווז על דמי גלאס וקציפת סלק חמוצה

חייב משהו בלחם

אסאדו // 69 ש”ח
בשר צלעות מעושן בעצי דובדבן בפורק בג’בטה עם ברביקיו תפוחים, חרדל ביתי, קורנישונים וחסה ערבית

קבב טלה ביתי // 55 ש”ח
עם איולי צ’יפוטלה, עגבניה, בצל סגול, צ’ימיצ’ורי ביתי ובטטה מעושנת קלות

פרגית מעושנת ומוקפצת // 59 ש”ח
עם תערובת בצלים מקורמלים, חרדל ביתי, חסה, עגבניה ובצל סגול

“סלופי ג’ו” // 59 ש”ח
תבשיל של בשר טחון ביתי עם גמבות ובצל סגול בבישול ארוך על לחם גרנדה, איולי כמהין וחסה ערבית

לשון בקר // 55 ש”ח
מעושנת 24 שעות וצרובה בתנור לבנים עם רוטב ציר בקר, חסה ערבית, בצל סגול ועגבניות חריפות

בריסקט מעושן // 59 ש”ח
נקניק בריסקט מעושן 12 שעות בעצי חרוב פרוס דק עם חסה, קורנישורים, איולי כמהין ועגבניות

תוספות

תפוח אדמה מעושן // 19 ש”ח

בטטה בבישול ארוך // 19 ש”ח

סלט ירוק // 19 ש”ח

פריקי // 19 ש”ח

יש אנשים שיודעים לאכול טוב

כל העיקריות מוגשות בתוספת תפוח אדמה ובטטה אפויה במלח וסלט ירוק (לא כולל הכריכים)

חצי עוף מעושן בסגנון ג’מקייני // 72 ש”ח
בעישון ארוך של לילה שלם במרינדת הדרים ושום שחור

פרגית מעושנת (250 גרם) // 69 ש”ח
בעישון עצי דובדבן וצרובה בתנור לבנים

בריסקט (350 גרם) // 69 ש”ח
פרוסות דקות של בשר בריסקט ישראלי מוכנות לצריבה על אבן לבה חמה

ספריבס טלה (350 גרם, כולל עצם) // 98 ש”ח
עשיר מאוד בשומן ומושרה בבירה לבנה, מעושן בעצי הדרים במשך לילה שלם

אסאדו מעושן (350 גרם) // 98 ש”ח
מבושל לילה שלם במעשנה אמריקאית ומפורק לתוך רוטב ברביקיו וציר בקר עמוק

קבב טלה (250 גרם) // 65 ש”ח
עשוי בבית וצרוב בתנור לבנים עם שומן אווז

פילה בקר (200 גרם) // 110 ש”ח
ישראלי טרי צרוב בתנור לבנים ועטוף בראב קפה עם רוטב דמי גלאס ברנדי לצריבה אישית

פילה דניס // 89 ש”ח
זוג פילה דניס מבושל, צרוב בתנור לבנים ובתיבול לימון פרסי ונגיעות כמון

שוק אווז מעושן // 89 ש”ח
מבושל לילה שלם בשיכר פטל ותערובת תבלינים הודית ומעושן בעצי דובדבן כ 10 שעות

חזה עוף בקארי ירוק // 59 ש”ח
חזה עוף מבושל שעות רבות בתערובת קארי ביתית וחלב קוקוס (פיקנטי)

נתח קצבים (250 גרם) // 42 ש”ח ל 100 גרם
מפרה ישראלית בבירה וביישון יבש של 38 שעות, לצריבה אישית על אבן לבה חמה

  מכסה אנטריקוט (350 גרם) // 69 ש”ח
נתח שומני בעל טעם עמוק ועשיר פרוס דק לצריבה על אבן חמה